Laat je inspireren rond ICT en technologie op ICTCONNECT

- Ilene Langen

ICTCONNECT is een driedaags online evenement dat inzet op workshops, keynotes en een virtuele beurs voor onderwijsprofessionals die meer willen weten over ICT en technologie. Het online platform kan je bereiken van maandag 22 november tot en met woensdag 24 november.

Wil je graag inspiratie opdoen en meer informatie verzamelen over educatieve technologie of het voeren van een ICT-beleid? Dan kan je je nu inschrijven voor ICTCONNECT, een driedaags evenement van maandag 22 november tot en met woensdag 24 november dat volledig online doorgaat.

Via een interactief online platform geven de ICT-praktijkdag en Sett Gent je nieuwe ideeën voor je lessen en voldoende voorbeelden uit de praktijk mee. Onderwijsprofessionals van het kleuter- tot het volwassenenonderwijs zijn welkom, alsook auteurs en onderzoekers.

Wat is er te beleven?

Op maandag 22 november geven leraren, ICT-coördinatoren en directies gratis workshops van een halfuurtje over technologie, ICT-beheer en ICT-beleid. Daarnaast kan je op de virtuele beurs met tientallen onderwijspartners babbelen die hun aanbod presenteren en wat scholen daarmee kunnen doen. In de beursruimte krijg je eveneens de ruimte om al je vragen te stellen.

Op dinsdag 23 en woensdag 24 november vinden een aantal lezingen plaats over onder andere onderwijs, beleid, differentiatie en technologie. Verder blijft de virtuele beurs geopend, al zullen niet alle standhouders live aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Hoe schrijf je je in?

Op maandag zijn alle workshops gratis, alsook de deelname aan de virtuele beurs. Inschrijven is wel verplicht om toegang te krijgen. Dinsdag en woensdag betaal je een bedrag van 25 tot 40 euro voor de keynotes en de beurs.

De keynotes zullen eveneens opgenomen worden voor de betalende deelnemers zodat ze deze achteraf rustig kunnen herbekijken.

Meer info over het evenement vind je hier.