[Adv] Lenovo stilt je digitale honger op de SETT-beurs

- Gastauteur

[Advertorial] Op woensdag 28 en donderdag 29 januari vindt in de Nekkerhallen in Mechelen de SETT-beurs plaats. Leerkrachten en andere onderwijsprofessionals maken er kennis met oplossingen voor het onderwijs van de toekomst. Ook Lenovo is aanwezig en stilt met interessante sessies de digitale honger van de leerkrachten.

SETT is dé onderwijsbeurs waar leerkrachten en andere onderwijsprofessionals meer leren over de digitale transformatie en technologie in de sector. Lenovo begrijpt de noden van het moderne onderwijs en wil leerkrachten maximaal ondersteunen om in optimale omstandigheden les te geven.

Aan de Lenovo-stand kunnen bezoekers hun digitale honger stillen. Zo geven de experts van Lenovo meer uitleg over de Microsoft-oplossingen die het onderwijs naar een hoger niveau tillen. Zowel op woensdag als donderdag staan er interessante sessies op het programma. Een overzicht:

09u30 – 09u55: Microsoft Copilot: jouw AI-assistent voor onderwijs

10u00 – 10u15: Vergroot de betrokkenheid in de klas. Boost het potentieel van studenten. Met LanSchool en Netfilter

11u30 – 11u55: Verbeter leesvaardigheden met de AI-gestuurde Reading Coach & Progress

14u00 – 14u25: Versterk je output dankzij het verbeteren van je prompting skills in Copilot

14u30 – 14u45: Vergroot de betrokkenheid in de klas. Boost het potentieel van studenten. Met LanSchool en Netfilter

15u00 – 15u25: Leer hoe andere scholen Generatieve AI-tools in de klas gebruiken 

Wil jij graag deelnemen aan één of meerdere sessies? Schrijf je dan in via  https://forms.office.com/r/kNL5M4t6z1 .

Bovendien stilt Lenovo niet alleen je digitale honger. Tijdens de middag geniet je aan de stand ook van een warme wafel. Bezoekers kunnen bovendien deelnemen aan een enquête waarin Lenovo polst naar de digitale noden van hun school. Zo maken ze kans op het bezoek van een Lenovo-expert die over deze uitdagingen komt spreken.

Je vindt Lenovo op beursstand 1206.


Dit is een commerciële bijdrage van Lenovo. Voor meer informatie over de toestellen en diensten kan je terecht op deze website.