Google Educator Group organiseert hybride Meet-up op 26 mei

- David Van Waeyenberghe

De hybride ontmoeting vindt plaats in de kantoren van Google in Amsterdam en Brussel. Tijdens het event krijgen de deelnemers verschillende workshops rond educatie voorgeschoteld. De Meet-up  vindt plaats op vrijdag 26 mei van 13 tot 17 uur.

Droom jij er van om een Google-kantoor te bezoeken? De Belgisch/Nederlandse Google Educator Group geeft je de kans op vrijdag 26 mei. Dan organiseert GEG BE/NL een hybride Meet-up. Die inspiratiedag vindt tegelijk plaats in Amsterdam, Brussel en is ook (deels) online te volgen. “We willen de deelnemers motiveren en inspireren met nieuwe, bruikbare ideeën voor hun klaspraktijk”, legt Kristof Van Dyck uit.

Interactieve sessies

De Google Educator Group BE/NL heeft werk gemaakt van een boeiend en afwisselend programma, uiteraard rond Google toepassingen. “De workshops leggen de focus op Google for Education”, gaat Kristof Van Dyck verder. Hij is één van de sterke krachten achter GEG BE/NL. “De lesgevers zijn ervaren leerkrachten en deskundige ICT’ers. We willen dat iedereen er iets aan heeft, of die persoon nu fysiek aanwezig kan zijn of niet.”

Het programma start met een welkomstdrink, gevolgd door een openingswoord en twee gezamenlijke sessies (Toetsen op Chromebooks en ChromeOS Flex). Die kunnen zowel ter plaatse als online worden gevolgd. Het tweede deel is voorbehouden voor deelnemers die aanwezig zijn en omvat naast drie workshops naar keuze een afsluitend netwerkmoment.

programma van de keuzeworkshops

Meer informatie over de workshops is hier te vinden. Inschrijven van via deze link.