Laat jouw beste ICT-tips en tricks horen voor onze nieuwe ‘ICT-tip van de week’-rubriek

- Ilene Langen

Wil jij graag jouw ICT-kennis delen met andere leerkrachten, directies of ICT-coördinatoren? Stuur ons dan je handigste tips en weetjes op, en misschien verschijnen die dan wel in onze nieuwe rubriek ‘ICT-tip van de week’.

Bij wie beter de mosterd gaan halen dan bij onze lezers zelf, om de leukste ICT-tips & tricks te verzamelen. Jaja, we hebben het over jou. Wij hebben je nodig om andere collega’s te inspireren, en dat van alle onderwijsniveaus.

Wat kan je ons vertellen?

Gezien de vraag nogal breed is, willen we deze kort verduidelijken. Schreef je bijvoorbeeld een handige handleiding om een bepaald probleem op te lossen? Dat is goed nieuws, want wij willen deze maar al te graag met onze lezers delen.

Weet jij hoe je makkelijk een single sign-on-omgeving creëert op school? Werkt de wifi dankzij jouw project overal bliksemsnel? Of kan je niet wachten om de beste Apple-tips met anderen te delen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe bereik je ons?

Stuur al je kennis, weetjes of verhalen door naar info@schoolit.be. Twijfel je over een tip? Geen probleem, we bekijken alles – maar dan ook écht alles – met plezier!